Tänään..Tänään Kirsi(vai Kaija) hakee Karin kyytii, lähtee käymään syömässä, lenkillä(toivottavasti). Ja sitten? Olisi asiaa kotiin välissä, mutta? Jo kerkesi Kari soittaessaan aamulla kysyä, onko kukaan soittanut, ja mitä sillä asiaa..Hohhoijaa. Vastapainoksi Kari ei kyllä kerro puheluistaan.
Anoppi ja mummo ovat niin vihaisia pahalle Kirsille, joka kehtaa hakea lähestymiskieltoa Karia vastaan, etteivät enää lähettelekään mielisteleviä onnitteluviestejä/soittoja Kirsille. kirsi on kyllä odotellut jonkinlaista yhteydenottoa, jotta voisi kysyä, sieltäkä Kari on perinyt ahneutensa, varastella toisten tavaroita, ja elellä toisten kustannuksella. Olihan Kirsin kattilakin lähtenyt mummon mukaan. Mummo "oli kyllä ihmetelly, että mikäs se tällanen", muttei -tietenkään- ollut tullut mieleenkään kysyä, voisiko se olla Kirsin, vaikka Kirsin asunnosta oli mukaan lähtenyt. Uskottavaa, eikö totta? Kiusa se on pienikin..Puhumattakaan, mitä kaikkea Kari on vahingossa ja uhallaanicon_question napsinut mukaansa..Persoonallisuushäiriöisen kanssa elo on kuin piikkimatolla tanssisi; aina sattuu. Ei ole hyviä päiviä, on vain hyviä hetkiä.Ehkäpä jopa parin tunnin mittaisia? Muistathan Kirsi kehua, ylistää, kannustaa karia joka asiassa, niin on hyvä. Äläkä innostu omista saavutuksista tai toiveista liikaa.

Kari oli herännyt, kun oli "torkahtanut" hetkeksi.. Nyt olikin sitten taas reilut humalat menossa. "Olet rakas, rakastan sinua. Tuletko huomenna? Aiotko valvoa pitkään? Soitellaan huomenna.." Pusi pusi ja hali hali. Huomenna taas, uudella innolla uusia yhteenottoja, hyvin nukutun yön jölkeen?
Kirsi yritti lukea vielä päiväkirjaansa parin vuoden takaa;
"Niin? Masentaa.Joku vienyt elämäni ilon, voisinko kenties saada sen takaisin? Siinä vaiheessa, kun pakenen töihin mieluummin, kuin olisin himassa, on jotain vialla...Haluan paeta kaikkea, kaikkia. En jaksa kuunnella, kaikki äänet kuulostaa niin ärsyttäviltä. Ihmisten patistelut käskyiltä. Olen niin yksin, isossa maailmassa.."