Karin juominen ei ole muuttunut..Käytös ei enää ole väkivaltaista, eikä yölliset sekoilut niin pahoja..Mutta. Nyt kari on täysin seksin vallassa. Sitä pitää etsiä joka puolelta, sitä pillua on tuhat sivua auki koneella, kuvia on puhelimessa, kamerassa, tallenteissa, muistitikuilla..Ja mikään ei riitä. Kari olisi jopa halunnut kuvata salaa yleisellä vuorolla, naisten puolella. Ja vieläpä teki sen, tosin huonolla menestyksellä, josta kirsi oli salaa tyytyväinen.
Lähes päivittäin Kari ottaa Kirsin väkisin, halusi tämä sitä tai ei. Eräänä yönä Kari ajoi Kirsin pihalle kun tämä kerrankin koitti laittaa vastaan. Tuohan ei Kirsiä vaivannut, oli vain onnellinen päästeessään omaan sänkyyn, rauhassa nukkumaan. Seuraavana päivänä Kari sitten aneli Kirsiltä anteeksi "ethän ole vain jättämässä minua? En vain mahda itselleni, kun himo yllättää.." Hohhoijaa..Eihän kukaan normaali ihminen mahda, eihän? Miten sitä ihminen suojaakin itseään..Enää ei Kirsi raiskattuna ollessaan ajatellut asiaa ollenkaan, mietti vain kauppalistaa -tai vaikkapa kodin maalausta- päässään, ja toivoi että akti olisi nopeasti ohi. Ainoa, mitä Kari sai käytöksellään aikaan, oli ettei Kirsi enää halunnut nähdä, ei kuulla mitään, mikä liittyy seksiin. Ei edes ajatella. Karin kosketus inhotti ja tuntui likaiselta. vartti suihkussa puhdisti mielen.
Kun ei ole pillu mielessä, niin sitten se viina. Tänään Kirsi heräsi Karin luota keskipäivällä. Karin ensin väkisin maaattua, Kirsi sitten lähti korkokengissään kipsuttelemaan kotiin, ruokkimaan elukoita. kello oli kaksi, kun hän vihdoin oli kotona. Oli puhetta, että Kirsi tulisi taas karin luo 6-7 aikaan illalla. Kari lähti ulos Siwaan samalla ovenavauksella, kun Kirsi tallusteli kotiin. Eipä aikaakaan, kellon ollessa 15.30, Kari soitti, kuinka lähikauppa olikin kiinni, ja hän joutui menemään sitten baariin. Voisiko Kirsi tullla hakemaan ja käyttämään häntä 6km:n päähän kauppaan, että saa lisää juotavaa. Kun Kirsi sitten illmoitti, että voi tuoda tullessaan 8 olutta, jotka edellisenä päivänä joutui Karille ennakkoon hakemaan, ei tämä sopinut Karille.
-"No mutta kun mä lähden tästä baarista jo kohta. En nyt ihan vielä, mutta ehkä tossa tunnin päästä."
Niin. Eli juomaa oli tilattu tunnin päähän, ja kun nuo 8 ei riitä, oli Kirsin "taksi" ilmainen kyyti Karille. Samalla Kirsi voisi käyttää Karia leffan vuokrauksessa ja "haetaan jotain hyvää syötävää illaksi". ja noista Kirsin kuuluu sitten maksaa puolet sentilleen.Bensat Kari korvasi ostamalla silloin tällöin karkkia Kirsille, perso kun oli makealle. Sillähän se auto kulkeekin?
Munatonta pääsiäistä, toivotellen Kirsi